CRAM: Centre de Recuperació d’Animals Marins • #JoMenjoPeix

CRAM: Descobreix el Centre de Recuperació d’Animals Marins

Avui us volem parlar del CRAM. El coneixeu? És el Centre de Recuperació d’Animals Marins situat a la província de Barcelona. El Cram és una entitat privada sense ànim de lucre dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten. Les seves línies d’actuació són la clínica i rescat de fauna marina, la investigació i conservació d’espècies i ecosistemes marins, i la sensibilització a favor de la conservació dels nostres mars i oceans.

El CRAM disposa d’un centre de recuperació punter i un equip tècnic i humà preparat especialment per a l’assistència a espècies marines. A més, compta amb el Vell Marí, un dels pocs velers científics dedicats a l’exploració del medi marí.

Desde la seva fundació l’any 1991 han rescatat i reintroduït més de 600 tortugues, a més de 400 dofins i balenes i han fet més de 50 assistències a diferents espècies de taurons. Podeu ajudar a aquesta important iniciativa fent-vos voluntaris, fent un donatiu i fins i tot participant en familia o en grup en alguna de les activitats didàctiques que proposen.

Us convidem a fer un tomb a la seva pàgina web per descobrir-ne molt més: https://cram.org/ca/fundacio-cram/

El mar és font de vida i tots podem col.laborar perquè ho continui sent.