Novetats activitat "Creix amb el Peix" • #JoMenjoPeix
maig 31, 2021

Novetats activitat “Creix amb el Peix”

Comença un nou curs escolar amb moltes ganes i energia positiva, i des del Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna tornem a proposar-vos l’activitat educativa “Creix amb el Peix”, dirigida als alumnes de Cicle Mitjà i Superior de Primària i als alumnes del Primer i Segon Cicle de Secundària i que es realitza de 10:00h a 15:00h.

Dita activitat es realitza al Mercat Central del Peix de Mercabarna i versa sobre diferents aspectes relacionats amb el consum del peix: la pesca i els ports, els mercats centrals, els mercats municipals i l’alimentació saludable (basant-nos en la dieta mediterrània); es complementa amb la visita al Centre Interactiu del Peix, un taller d’alimentació i un dinar saludable a base de peix.

Donades les circumstàncies arrel de la pandèmia global de la COVID-19, en el cas que no pugueu o vulgueu fer l’activitat presencial de “Creix amb el Peix”, teniu l’opció de realitzar el taller a l’aula “Creix amb el Peix”, on l’educador/a es desplaça fins al vostre centre educatiu a impartir l’activitat.

Trieu l’opció que trieu, el període de reserves pel curs 2021-2022 s’obre el dimarts 8 de juny, així que ja podem reservar el vostre dia!

Per a més informació o per reservar plaça truqueu al 93 556 76 76 (de dimarts a divendres de 7:00h. a 13:00h.) o envieu un correu a gremi@gmpbcn.com. També podeu consultar aquí

Cordialment

Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna.