Caiac a la Platja del Castell de Palamós • #JoMenjoPeix
juliol 23, 2021

Caiac a la Platja del Castell de Palamós

Si no coneixeu la Platja del Castell, a Palamós, us esteu perdent un dels últims sorrals verges del Mediterrani. Tant per haver estat salvada de ser urbanitzada com per les restes històriques d’un poblat iber del segle VI aC, la Platja Castell forma un paisatge de postal. I un pla perfecte és explorar els entorns de la seva costa en Caiac en família.

Per accedir a la platja hi ha un pàrquing de pagament que a l’estiu s’omple a mig matí, així que és recomanable arribar ben d’hora. A la platja hi trobareu serveis com dutxes, restaurant i a peu de sorra el lloguer de caiacs i excursions organitzades, que en temporada alta, és millor portar la reserva feta.

El recorregut que us proposem va des de Castell fins a Cap Roig, gaudireu d’un entorn únic que ofereix un dels conjunts de cales més paradisíaques i verges de tota la Costa Brava.

Sortireu de la Platja Castell en direcció nord passant per la Foradada, un túnel de roca natural que permet el pas d’embarcacions petites per l’interior. Durant el recorregut descobrireu petites cales amb formacions rocoses, com la Cala Estreta, refugi de pescadors. Arribant al Cap de Planes, podreu veure el conjunt de les Illes Formigues a un kilòmetre de distància. Passat aquest cap, us trobareu amb la Cala Vedell fins a arribar a Cala d’en Massoni, un racó especial que pertany a l’espai del jardí botànic del Cap Roig.