Els Jardins de Cap Roig. Un paradís amb vistes a les Iles Formigues. • #JoMenjoPeix
juliol 22, 2022

Els Jardins de Cap Roig. Un paradís amb vistes a les Iles Formigues.

Has estat mai als Jardins de Cap Roig? Es troben situats entre els municipis de Palafrugell i Mont-ras, a la comarca del Baix Empordà (Girona), són un espai únic a la Mediterrània per la seva singularitat. Amb una extensió de 20 hectàrees, els jardins atresoren prop de 800 espècies botàniques. És una bonica i agradable visita en familia que et permetrà descobrir tots els tresors botànics que hi amaga i gaudir d’unes vistes excepcionals.

Els elements principals dels jardins són el poblat, el castell i les torres. Els trobaràs indicats amb un itinerari format per 22 punts, en què hi ha diferents grups de plantes d’arborètum, plantes anuals molt diverses i herbàcies perennes. En el recorregut també trobaràs una zona de pícnic, terrasses per descansar amb una vista meravellosa, passejos que et conduiran a la sorpresa, un espai de lectura per gaudir-ne mentre sents rajar l’aigua de les fonts, olors i textures que et despertaran sensacions noves.

També pots gaurdir dels Jardins fent una de les seves visites guiades. L’espai està gestionat per la Fundació La Caixa i en trobaràs tots els detalls aquí: https://fundacionlacaixa.org/ca/centros/jardines-de-cap-roig/que-hacemos