El Centre de la Platja de Barcelona • #JoMenjoPeix
juliol 13, 2022

El Centre de la Platja de Barcelona

Saps que a Barcelona hi ha un espai municipal d’educació ambiental i d’informació del litoral de Barcelona? Es diu el Centre de la Platja i està situat als porxos de la platja del Somorrostro, davant de l’Hospital del Mar.

És un espai d’informació, de trobada i de formació per a totes les persones interessades en el litoral de Barcelona i els aspectes que s’hi relacionen. El Centre de la Platja, que l’Ajuntament de Barcelona va posar en funcionament el juny del 2006, té una oferta que va des d’exposicions, tallers, rutes, contes, visites, espectacles, tertúlies i jocs, fins a servei d’informació i consultes sobre el litoral, préstec gratuït de jocs per a la sorra, entre altres.

El mar, la sorra i la biodiversitat marina són els seus protagonistes. S’hi ofereix un programa d’activitats gratuïtes i també el Laboratori de la Platja, un espai itinerant del Centre de la Platja adreçat a infants des de 2 fins a 12 anys que permet aprendre i gaudir de les platges de Barcelona.

Al Centre de la Platja descobriràs la biodiversitat de la costa barcelonina, secrets de les meduses i fins i tot fer una gimcana. El Centre, com a equipament d’educació ambiental, està obert de dimarts a diumenge, de 10.00 a 14.00 hores,de l’1 d’abril al 31 d’octubre. Pots consultar el calendari d’activitats aquí.