El Museu de la Mediterrània • #JoMenjoPeix
març 28, 2022

El Museu de la Mediterrània. Una experiència per als sentits.

Avui et convidem a fer un tomb pel Baix Empordà, més concretament al peu del Massís de Torroella de Montgrí, un poble de llarga tradició Mediterrània, encara que no estigui situat a primera línea de la costa empordanesa. I justament per això, al Museu de la Mediterrània hi trobràs una perspectiva única del nostre estimat mar, amb una experiència sensorial i interactiva que farà que els més petits en gaudeixin molt.

Al Museu de la Mediterrània hi descobriràs, entre moltes altres coses, que tots els pobles de la Mediterrània compartim un mateix medi i cultura comunes. Una cultura rica, diversa i fèrtil. Visitar el Museu és endinsar-se en la cultura Mediterrània a través dels sons i de les músiques pròpies en una experiència del tot sensorial, on també podràs olorar els aromes del nostre mar.

Un recorregut pel passat i el present dels pobles, les cultures i les persones associades a la Mediterrània, amb una visió de futur i amb l’objectiu de compartir els valors i la cultura arrelats a la nostra terra. Al Museu hi trobaràs la interessant exposició permanent a més d’altres temporals de fotografia, cultura popular, pintura, etc…que no et deixaràn indiferent. Ah i una dada interessant: les visites són gratuïtes, així que tens excusa. A la seva web hi trobaràs tota la informació pràctica com horaris, ubicació, etc…