Museu de la Pesca de Palamós • #JoMenjoPeix
setembre 11, 2020

Museu de la Pesca de Palamós

Si us agrada el mediterrani i el món del mar, no podeu deixar de visitar El Museu de la Pesca de Palamós. Al Museu hi trobareu tradicions mil·lenàries entre les comunitats i el mar. Descobrireu el món apassionant del patrimoni natural, social i cultural procedent de la pesca i els seus protagonistes més directes.

A les instal.lacions del port de Palamós s’ofereixen serveis, accions i activitats en l’àmbit de la conservació, l’estudi, la difusió i la valoració del patrimoni lligat al peix, a la pesca i als pescadors de litoral de la Costa Brava: l’exposició permanent, el Documare (Centre de Documentació de la pesca i el Mar), la Càtedra d’Estudis Marítims, les Barques del Peix, i l’Espai del Peix com a aula gastronòmica i de descobriment de les espècies i de la cuina tradicional.

A més a més podeu apuntar-vos a alguna de les activitats que ofereixen com els show cookings, gaudir d’una experiència de Pescaturisme, una visita guiada a la Gamba de Palamós amb tastet o fer un passeig guiat a la subhasta del peix de la seva llotja . Sens dubté és un bon pla per gaudir en familia el cap de setmana. Us animeu?

Us deixem la seva pàgina web perquè en descobriu molt més detalls: https://museudelapesca.org/

📸  Museu de la Pesca de Palamós