Els millors museus virtuals per descobrir el mar • #JoMenjoPeix
febrer 5, 2021

Els millors museus virtuals per descobrir el mar

La situació actual ens obliga a adaptar-nos a les noves circumstàncies, com per exemple, no poder viatjar tant com voldríem. Museus i Aquaris ofereixen visites virtuals interactives i molt interessants per continuar descobrint el nostre entorn natural sense sortir de casa. Veiem els millors museus virtuals per descobrir el mar!

Google Arts and Culture

A través de Google Arts and Culture podeu explorar diferents museus relacionats amb el món del mar o la natura, com el Museu Marítim de Barcelona. Podreu passejar virtualment per les seves grans sales i veure en detall les peces de les exposicions actuals:
Visitar la web del Google Arts and Culture

Aquarium of the Pacific

L ‘Aquarium of the Pacific, un dels centres marítims més importants de Califòrnia (EUA) que rep una mitjana d’1,7 milions de visitants a l’any, compta amb la plataforma Aquarium Online Academy, un centre digital dedicat a l’educació i entreteniment relacionats amb el mar.

La plataforma ofereix vídeos sobre activitats i espectacles interactius en viu per a tots els públics. En la seva programació s’inclouen programes sobre naturalesa dels esculls marins, reportatges de tortugues i documentals relacionats amb l’evolució dels animals aquàtics.

També disposen de càmeres que transmeten en línia les 24 hores del dia les piscines de taurons i l’hàbitat dels pingüins.
Visitar la web del Aquarium of the Pacific

London Museum of Natural History

I ara viatgem a Londres! Les propostes virtuals del Museu d’Història Natural de Londres no et deixaran indiferent. El seu propòsit és apropar als seus visitants a la història de la terra i dels animals que l’han habitat des de la creació del planeta blau, ofereix un conjunt de dotze experiències agrupades en el seu museu virtual. Hi trobaràs experiències com ara un viatge virtual per la història de Hope, la icònica balena blava suspesa al vestíbul, debats i converses en línia amb els científics del museu, tours guiats per les sales principals, visualitzacions 3D de fòssils i esquelets animals o l’accés a galeries fotogràfiques com les imatges del Wildlife Photographer of the Year amb el privilegi de contemplar-les sense aglomeracions. A més a més, a través de Google Arts & Culture es pot accedir als 300.000 espècimens que formen les col·leccions del museu i les seves 14 exposicions digitals.
Visitar la web del London Museum of Natural History

L’ Oceanogràfic

I per acabar, fem un vol per l’Oceanogràfic de València, que ofereix visites virtuals als seus diferents espais: les zones humides amb flamencs i altres aus, les tortugues, les foques … Les seves enormes instal·lacions acullen animals i espècies que podràs visitar sense moure’t de sofà.
Visitar la web de L’ Oceanogràfic

Si no tenies plans pel cap de setmana, et faltarà temps!