Inicia't en el submarinisme • #JoMenjoPeix
juny 4, 2021

Inicia’t en el submarinisme

Fa uns anys la pràctica del submarinisme (busseig) era complicada. Hi havia poques escoles, la logística era complicada i els preus eren elevats. Afortunadament, en l’actualitat, hi ha moltes maneres d’iniciar-se en el món del submarinisme. Una d’elles és amb un bateig de submarinisme, una experiència apta per a tots els públics que et permet un primer contacte amb el món de la vida submarina i saber si t’interessa aprendre’n més o no.

És l’activitat ideal si vols provar la sensació de respirar sota l’aigua en un ambient fàcil, relaxat, professional i segur. Sota la supervisió d’un professional aprendràs totes les habilitats necessàries i aconseguiràs sentir-te totalment còmode i segur amb l’equip utilitzat durant la teva primera aventura submarina.

El bateig es pot fer en piscina, a peu de platja i fins i tot amb embarcació. Tria el pla que més s’ajusti als teus gustos i gaudeix de l’experiència. I si t’animes, ja saps, sempre pots continuar amb un curs que et permeti fer immersions més llargues i fins i tot nocturnes!

En aquest enllaç hi trobareu molta més informació d’interès si voleu bussejar a Catalunya.