Viu una experiència de pescaturisme • #JoMenjoPeix
octubre 16, 2020

Viu una experiència de pescaturisme

Sabeu què és la pescaturisme? Avui us proposem una activitat del cap de setmana que ben segur no us deixarà indiferents. Cap a mar és una organització de Barcelona, nascuda en una família de pescadors de la Barceloneta, que organitza activitats al voltant del món de la pesca i vol
donar a conèixer el patrimoni cultural de l’ofici dels pescadors i les seves tradicions. El millor de tot? Que totes les activitats us faran partícips de la vida dels mariners, que seran els vostres millors guies.

Embarca’t en un vaixell de pesca i sigues pescador per un dia! Sortiràs ben d’hora des del moll de Barcelona per veure sortir el sol i després de recollir les xarxes, els pescadors us cuinaran bon arròs amb la pesca del dia. Amb la panxa ben plena, ja estem preparats per aprendre com
funcionen els sistemes de navegació del vaixell i alguns secrets més, que només els pescadors coneixen. I de tornada cap a Barcelona, ens espera la subhasta a la llotja.

Aquesta només és una de les experiències que ens ofereix Cap a Mar, a la seva pàgina web en trobareu moltes més com anar a pescar gambes o fer una visita pel moll.

Més info del pescaturisme de Cap a Mar