Jardí Botànic Marimurtra • #JoMenjoPeix
setembre 17, 2021

El Jardí Botànic Marimurtra, el jardí botànic de la Costa Brava

Setembre és un mes ideal per fer excursions a la natura, com la que us proposem avui, que tot i que no és excusivament marina, té unes vistes espectaculars i és un referent a la Costa Brava: el Jardí Botànic Marimurtra, també conegut com el Jardí Botànic de Blanes.

El jardí botànic de la Costa Brava és considerat un dels més bells de la riba Mediterrània. Compta amb quatre hectàrees dividides en tres zones diferents que acullen més de 4.000 espècies vegetals, la majoria exòtiques. La seva situació,  damunt d’uns penya-segats que voregen el mar, permet contemplar algunes de les panoràmiques més espectaculars de la costa.

Amb quasi un segle d’existència, el Jardí Botànic Marimurtra és un dels dos únics jardins botànics de Catalunya. Va ser creat per Carl Faust (1874-1952), un home apassionat per les ciències naturals que va dedicar el seu esforç i patrimoni a la realització del seu somni.

El Jardí Botànic Marimurtra va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya i el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Si voleu més informació sobre les entrades i els horaris, la trobareu aquí